pinot_Sivi_ravalico

Pinot Sivi

To je vino prepoznatljivo po svojim voćnim mirisima koje se dobiva tradicionalnim načinom rada. Vino za znalce jer ističe svoju izvornost.

chardonnay

Chardonnay

Slijedeći iskustva prošlih vremena postižu se rezultati koji daju još markantnije okuse: tako ovaj chardonnay postaje vino visoke klase, bogato, svježe i postojanog ukusa.

malvazija

Malvazija

Proizvodnjom vina u najboljoj obiteljskoj tradiciji, iz grozdova se izvlače drevni voćni mirisi i okusi s naše zemlje. Istarska malvazija proglašena je najboljom autohtonom sortom u Hrvatskoj.

cabenet

Cabernet Sauvignon

Vino izrazito lijepe crvene rubinske boje. Ima vinast miris i opori, otvoreni i čisti buket. Izvanredno vino za pečeno crveno meso, perad, divljač. Poslužuje se na 18-20°.

muskat_bijeli

Muškat bijeli

Lijepe žute boje zlaćanih odsjaja, predstavlja se svojom karakterističnom aromom, ugodan na nepcu, bogat i skladan. To je vino meditacije. Posluženo na 12° prati gurmanske poslastice i deserte, ali se može služiti i kao aperitiv.

merlot

Merlot

Rubinsko crvene boje s ljubičastim tonovima ima ugodan buket opora okusa, uravnotežen s ne manje ugodnom gorkastom podlogom. Izuzetno vino za pečenja, perad, plemenitu divljač. Poslužuje se na 18°.

Rosé

Ružičasto, prozirno i igrivo. Profinjena mirisa, ima lagani i milujući voćni okus. Cijenjeno stolno vino namijenjeno laganim predjelima, profinjenom bijelom mesu, mladim sirevima. Poslužuje se na 14-16°.

Kutak za degustacije

Čast nam je ponuditi gostima mogućnost da u našim prostorijama degustiraju cijeli niz proizvoda kao što su vrhunska vina, rakije i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Sve se to može prema željama popratiti i ukusnim zalogajčićima domaće proizvodnje.